Frihedens Kartel - De Skjulte Nuancer

Der ses ofte kløfter som skiller os ad i hverdagen, mennesker imellem. Hvor meget det ødelægger på sigt når kerneværdierne sløres i stress, jag samt vækst for enhver pris. Mere af nød end af lyst. Derfor til ære og minde om sammenhold i Danmark og vores alliancer. Samt til hyldest for sårede, faldne og ikke mindst de stærke pårørende, efterladte samt civile i områderne og på flugt. 


I et stærkt håb om at vi formår at lære af igår, leve idag og forberede os på i morgen. Samt vigtigst at skabe mening med tingene, formål med integritet da disse kan være meget vigtig for både soldaten, landsmænd og landskvinder i efterrationaliseringen.

Danmark! Hvad kan du blive til og hvad kan gå galt? I tankerne som overvælder mig i kompleksitetens vold, svinder de ofte ind til overfladiske fraser som godtgør den menneskelige tilfredshed og sætter det livsnødvendige punktum, om end bare for en stund. Til næste tanke cyklon som drejer mig om et tilfældigt centrum af historiens betydningsfulde og betydningsløse øjeblikke af skæbner på godt og ondt. Liv og død. 

De sporadiske konklusioner rejser sig, og presser sig på for at få plads i den evigt summende efterrationalisering. De presser sig på for at danne brugbare svar, som molekyler og atomer, der higer efter sin ligevægt og balance. Oktetreglen i reflekt.

Ord kan fylde eller ord kan svinde, og meningen i alle fald kan afhænge af menneskets perception, i tilfælde af uenighed om definition. 

En nødvendighed for løsninger med integritet er en fælles delegation i enighed om ambition. Og hvorfor ikke sigte højest?

Vi har i historien lynchet, de fremsynede og ambitiøse mennesker som har turde sigte efter månen, uagtet risikoen for at ramme forbi og lande et sted imellem stjernerne.

Dette har drevet menneskers bedrifter ud i det utrolige. Vi lever i en tid hvor vi har de bedste muligheder & mest diffuse
 trusler.

Martin Bødker, lørdag d 7 september 2019